Žiurkės

sapnuoti ziurkes

Ką reiškia sapnuoti žiurkes?

Sapnuoti žiurkes - klasta, apgaulė, išdavystė, smurtas, nesaugumo ar nepasitenkinimo savimi jausmas, netikėti priešai. Žiurkė sapne gali signalizuoti, kad nesąmoningai esate nepatenkinti savimi arba priešiškai nusiteikę aplinkiniam pasauliui. Galbūt jums daroma bloga įtaka iš šalies.

Daugeliui žmonių sapnai kuriuose yra žiurkės parodo jų baimes tapti atstumtais ir vienišais, prarasti draugus ar artimuosius. Taip pat toks sapnas gali perspėti apie draugu apsimetantį asmenį, kuris pavydi jūsų laimės ir padarys viską, kad pagadintų jums gyvenimą.

Įsimylėjėliui sapnas kuriame yra žiurkės gali reikšti rimtą varžovą, kuris padarys viską, kad užimtų jūsų vietą jūsų mylimosios ar mylimojo širdyje.

Jeigu žiurkes sapnavęs žmogus yra santuokoje, toks sapnas gali reikšti, kad kažkas nori sugriauti jo laimę, išardyti šeimą.

Sapnuoti baltą žiurkę - liga.

ka reiskia sapnuoti ziurkes

Jeigu žiūrite sapne į žiurkę su pasibjaurėjimu ir sapnas labai nemalonus, vadinasi, netolimoje ateityje šalia jūsų atsiras žmogus, kuris gadins jums gyvenimą. Neprisileiskite jo arti savęs ar savo šeimos.

Sapne būti užpultam žiurkės - pasisaugokite negerų, nepadorių moterų.

Jeigu sapne labai išsigandote žiurkės, vadinasi, savo elgesiu rizikuojate prisidaryti problemų ir sulaukti daug kritikos iš aplinkinių.

Sapne žiurkes gaudyti - kerštas ir atpildas. Nuodyti - pasisekimas.

Jeigu sapne jūs medžiojate žiurkes, toks sapnas gali pranašauti konfliktą kuris užsitęs, tačiau jūs išeisite nugalėtoju.

Jeigu sapne statote spastus žiurkėms, toks sapnas gali reikšti, kad sužinosite savo priešų ketinimus jūsų atžvilgiu.

Sapne žiurkę pagauti ir/arba užmušti - pergalė, įveiksite priešus.

sapnuoti ziurkes reiskia

Sapne matyti žiurkes prie savo durų - nuodėmė.

Sapnuoti, kad glostote ir/ar šeriate žiurkes - apgaulė, pasisaugokite klastingų žmonių.

Jeigu sapne valgote žiurkiu mėsą, toks sapnas pranašauja nemalonumus. Bet kartais toks sapnas gali reikšti, kad nugalėsite priešus.

Sapnuoti cypsinčias žiurkes - artimo žmogaus klasta arba žala padaryta žmogaus kuriuo pasitikite.

Jeigu sapne stebite, kaip katė vejasi žiurkę, vadinasi, nereikia bijoti, visada sulauksite pagalbos iš aplinkinių. Jeigu katinas sapne ėda žiurkę, vadinasi, tapsite nemalonaus įvykio liudininku.

Jeigu sapne regite žmones su žiurkės uodegomis, toks sapnas gali įspėti apie ligą. Turite susirūpinti savo sveikata.