Vėžlys

Ką reiškia sapnuoti vėžlį

Ką reiškia sapnuoti vėžlį?

Sapnuoti vėžlį - tinginystė, kokio nors reikalo vilkinimas, kliūtys versle. Toks sapnas gali reikšti, kad per dažnai kažko nespėjate padaryti ir tai trukdo pasiekti gerų rezultatų. Kartais vėžlys sapne gali reikšti, kad lėtai, bet užtikrintai siekiate savo tikslo.

Sapnuoti daug vėžlių - raginimas paskubėti. 

Sapnuoti negyvą vėžlį - skausmingas išsiskyrimas. Taip pat šis sapnas gali raginti blaiviau pažvelgti į kai kuriuos dalykus ir viską, kas jums pastaruoju metu nutiko, kitaip jūsų klaidingos išvados gali sukelti rimtų problemų ateityje.

Sapnuoti ant kiauto gulintį vėžlį - jūsų aplinkoje yra labai išmintingas ir įtakingas žmogus, kuris keletą kartų pagalvos, prieš ką nors darydamas. Drąsiai klausykite jo patarimo.

Jeigu sapne vėžlys slepia galvą savo kiaute, toks sapnas gali reikšti, kad jūsų aplinkoje yra žmogus, kuris daro jums blogą įtaką ir trukdo įgyvendinti planus.

Sapnuoti lėtai ropojantį vėžlį - esate labai lėtas žmogus, todėl jums sunku prisitaikyti prie aplink jus vykstančių pokyčių. Taip pat šis sapnas gali reikšti, kad reikalai stovės vietoje.

Jeigu jūs sapnuojate vėžlį, kuris lenktyniauja su kitu gyvūnu, vadinasi, realiame gyvenime negalėsite aplenkti konkurentų: esate per silpni ir per lėti. 

Vaikščiojimas su vėžliu sapne - ilgas ir laimingas gyvenimas. Jeigu sapne su vėžliu vaikšto jūsų draugas ar šeimos narys, vadinasi, šis asmuo gyvens ilgą gyvenimą. 

Sapne pirkti vėžlį - netrukus jūsų aplinkoje atsiras žmogus, kuris jums tik trukdys, nors turėtų jums padėti. Nešvaistykite savo jėgų ir laiko šiam asmeniui.

Sapne dovanoti vėžlį - tvirta draugystė.

Stebėti akvariume plaukiančius vandens vėžlius - kažkokie įvykiai pareikalaus jūsų kantrybės, turėsite sunkų laukimo periodą.

Jūroje plaukiojantis vėžlys - laukia geri metai.

Sapne maitinti vėžlį - jūsų aplinkoje yra kažkas, kam reikia jūsų palaikymo ar pagalbos. Bet kartais šis sapnas gali reikšti, kad kažkas naudojasi jūsų gerumu.

Bandyti jį sugauti - skleisite negražias paskalas.

Sapne joti ant vėžlio - draugystė, kuriai nepritars artimieji.

Iš vėžlio gaminti patiekalą sapne - jus supa abejotinos reputacijos žmonės.

Sapne valgyti vėžlių sriubą - abejotini pasilinksminimai.

Jeigu jums sapne įkando vėžlys, vadinasi, jūsų planams nelemta išsipildyti. Žmogus, kurio pasitikėjote, jus paves.

Jeigu sapne pagavote vėžlį, toks sapnas ragina apgalvoti kiekvieną savo žodį, nekalbėti blogai apie kitus ir niekam neišduoti kitų žmonių paslapčių.

Sapne užlipti ant vėžlio - netvirtas pagrindas po kojomis.

Į namus atklydęs vėžlys reiškia skolą.