Tvenkinys

Ką reiškia sapnuoti tvenkinį?

Sapnuoti tvenkinį su švariu vandeniu - saugus ir ramus gyvenimas. Jeigu vanduo tvenkinyje drumstas, nešvarus, vadinasi, jausite nerimą, neviltį arba kažko ilgėsitės. Taip pat toks sapnas gali pranašauti barnius šeimoje.

Sapnuoti seną dumbliais apaugusį tvenkinį - stabili finansinė padėti, stabilios pajamos.

Sapnai kuriuose yra tvenkinys taip pat gali reikšti, kad jūsų gyvenime trūksta natūralių komponentų. Tai gali būti raginimas suplanuoti atostogas kaime, pailsėti ir priartėti prie gamtos.

Jeigu sapnuojate, kad su savo mylimuoju (mylimaja) plaukiojate po tvenkinį valtele, vadinasi, jūsų laukia įvykis, kurio taip ilgai laukėte, kad beveik netekote vilties jog jis įvyks.

Sapne maudytis tvenkinyje - nedidelis pelnas.

Jeigu sapne plaukiojate tvenkinyje nuoga arba regite plaukiojančius nuogus kitus žmones, tai gali reikšti, kad pasielgsite spontaniškai ir padarysite kažką tokio, kas jūsų išrinktąjį padarys laimingą.

Gaudyti žuvį tvenkinyje - gausite pastabą iš valdžios dėl pravaikštos ar vėlavimo į darbą.

Jeigu tvenkinyje plaukioja žuvys, tačiau jų negalite pagauti, toks sapnas reiškia viliojančius, tačiau nelabai konkrečius pasiūlymus.

Sapnuoti tvenkinyje kvaksinčias varles - norų išsipildymas.

Jeigu sapnuojate gražų tvenkinį su vešlia augmenija aplinkui ir švariu vandeniu, toks sapnas gali reikšti, kad pavargote nuo skubėtijo ir streso, ir trokštate ramaus gyvenimo.

Semti iš tvenkinio vandenį sapne - netinkamas pasirinkimas. 

Sapne kasti ar gilinti tvenkinį - pastamžngos duos rezultatą.

Jeigu sapne įkritote į švarų tvenkinį, tai sėkmės ir meilės ženklas, o įkristi į nešvarų tvenkinį - negeras sapnas.

Sapnuoti daug tvenkinių - veidmainystė.

Išdžiūvęs tvenkinys - giminaičių priekaištai, kad jų neaplankote.