Tvarka

Ką reiškia sapnuoti tvarką

Ką reiškia sapnuoti tvarką?

Švara ir tvarka sapne atspindi harmoniją, gerovę, pasitenkinimą esama padėtimi, pasisekimą ar socialinį pripažinimą.

Jeigu sapnuojate tvarką savo kambaryje, tai atspindėti jūsų psichologinę būseną, santykius su kitais žmonėmis. Jūsų jausmus, mintis, norus. Toks sapnas reiškia, kad jūsų dabartiniame gyvenime vyrauha harmonija.

Ideali tvarka darbo vietoje - bereikalingos problemos dėl neįvykdyto pažado.

Jeigu sapne norite atkurti tvarką namuose, vadinasi, jūsų asmeninis gyvenimas bus užpildytas abipusiu supratimu ir meile.

Jeigu sapne tvarkotės ir nešate šiukšles iš namų, varinasi, realiame gyvenime jūs turite atsisveikinti su praeitimi, išvalyti savo aplinką nuo visko, kas jums trukdo ir kelia blogas emocijas. Po šių permainų jūs pradėsite naują, geresnį gyvenimą.

Jeigu moteris sapnuoja, kad tvarko kambarius (valo dulkes, siurbliuoja), vadinasi, santykiai su vyru pagerės, o šeimoje įsivyraus harmonija.

Sapne tvarkyti kitų namus - blogas sapnas,gali tekti palikti savo namus.

Jeigu sapne šluojate šiukšles šluota, toks sapnas gali reikšti, kad pagaliau išspręsite visas savo problemas ir atgausite ramybę. Jeigu šį sapną sapnuoja moteris, tai gali reikšti, kad mirs kažkas giminėje ar pažįstamų rate.

Jeigu sapne šluojate šiukšles ant šiukšlių samtelio, bet šiukšlės vėl išsibarsto, vadinasi, turite būti labai atidūs ir atsargūs, nes kitaip nepavyks išvengti problemų namuose ar darbe.

Jeigu sapne renkate ir valote šiukšles, tai reiškia, kad esate kelyje į problemos sprendimą. Bet kartais toks sapnas gali reikšti, kad netyčia tapsite žmogumi pasėjusiu nesantaiką tarp giminių ar artimųjų. Dėl jūsų neapdairumo ilgai nenutils ginčai.

Jeigu sapne nešate kibirą šiukšlių iš namų ir išpilate šiukšlių konteineryje, toks sapnas kartais gali reikšti apkalbas.

Jeigu sapne pertvarkote kambarius, perstatote baldus ir pan., vadinasi, laukite svečių.

Sapnuoti nešvarias grindis ar/ir nesutvarkytą kambarį reiškia, kad laukia nusivylimai ir nelaimės.