Tunelis

Ką reiškia sapnuoti tunelį?

Sapnuoti tunelį - kliūtys, sunkumai, vienišumo jausmas, ribotos galimybės ar negalėjimas kažko pakeisti.

Sapne vaikščioti tamsiu tuneliu - sunkūs laikai. Moteriai toks sapnas gali reikšti, kad ji gaus pasiūlymą iš labai atkaklaus gerbėjo.

Šviesa tunelio gale - vėlyvos vedybos.

Jeigu sapne norite išeiti, bet nerandate kelio iš tunelio, toks sapnas reiškia, kad gyvenime neturite aiškaus tikslo, nerandate savo kelio, todėl jis niekur neveda o jūs jaučiate nerimą. Taip gali nutikti dėl neteisingo gyvenimo būdo ar požiūrio į pasaulį. Kartais toks sapnas gali reikšti didelę nelaimę, kuri nutiks artimiausiu metu.

Jeigu sapne einate tuneliu ir randate išėjimą, tai yra geras sapnas. Jūs teisingame kelyje ir esate pasirengę gyvenimo iššūkiams. Taip pat šis sapnas gali reikšti, kad patys rasite išėjimą iš keblios situacijos.

Jeigu jums kažkas padeda išeiti iš tunelio, vadinasi, neskubėkite atstumti draugiškos pagalbos, net jeigu esate tikri, kad susitvarkysite patys. 

Jeigu tunelis, kuriuo einate sapne, labai siauras, vadinasi, tikėtinos kvėpavimo organų ligos.

Jeigu tunelio sienos labai storos, vadinasi, gyvenime jaučiatės labai suvaržyti ir trokštate laisvės.

Sapnuoti požeminę perėją tunelyje - nesklandumai meilės reikaluose.

Sapne atsidurti geležinkelio tunelyje - nesėkminga kelionė, kuria iš pradžių labai džiaugsitės.

Jeigu tuneliu link jūsų juda traukinys, vadinasi, jums teks pakeisti savo veiklą ar profesiją. Jeigu traukinys greitai artėja, o jums nėra kur dėtis, toks sapnas gali pranašauti ligą.

Važiuoti tuneliu traukiniu - nugalėsite sunkumus.

Sapnuoti traukinio avarija tunelyje - artimiausiu metu venkite kelionės.

Jeigu sapne važiuojate tuneliu automobiliu, tai reiškia, kad verslas jums neatneš pasitenkinimo, galite jaustis lyg "ne savo rogėse". Taip pat geriau susilaikykite nuo kelionių, nes turėsite didelių išlaidų ir nusivylimų.

Jeigu sapne jūs tik pažvelgėte į tunelį, bet neįėjote į jį, toks sapnas gali reikšti, kad netrukus turėsite priimti drąsų sprendimą, kad išeitumėte iš sudėtingos situacijos.

Sapne statyti tunelį yra geras ženklas. Jūsų gyvenime įvyks reikšmingi pokyčiai į gerąją pusę.

Sapnuoti užgriuvusį tunelį - niekam nieko nežadėkite, nes įvykdyti pažadus bus sunku.