Tešla

Ką reiškia sapnuoti tešlą

Ką reiškia sapnuoti tešlą?

Tešla sapbe yra geras ženklas. Ji simbolizuoja harmoniją ir gerovę šeimoje.

Sapne minkyti tešlą - norėdami pasiekti savo tikslą turėsite įdėti daugiau pastangų, nei tikėjotės. Moteriai toks sapnas gali pranašauti motinystę, nevedusiam vyrui - naują meilę.

Jeigu minkoma tešla limpa prie rankų, vadinasi, esate vertinami aplinkinių, jūsų nuomonė yra autoritetinga daugumai.

Jeigu sapne bandote mintyti tešlą, tačiau ji per minkšta ar net skysta, vadinasi,  kažkas bando sugadinti jums nuotaiką.

Jeigu jūs sapne regite tešlą, kurią su malonumu pradėjote minkyti, toks sapnas gali pranašauti virtinę palankių įvykių ir sutapimų. Jus pasieks informacija, kuri bus labai naudinga ir padės pasiekti norimą tikslą.

Sapnuoti mielinę tešlą - tapsite intriguojančios istorijos liudininku ir labai norėsite kažkam apie tai papasakoti, o to daryti tikrai nereikėtų.

Jeigu sapne matote kaip kyla tešla, vadinasi, ilgą laiką tikėjotės pasimatymo su jums svarbiu žmogumi. Tačiau jeigu sapnuojate, kad tešla kyla labai greitai ir jūs nieko negalite padaryti, toks sapnas gali reikšti, kad jūsų pastangos bus bevaisės. Jums nepavyks išvengti įvykių kurių baiminatės.

Jeigu padėjote mielinę tešlą kilti, bet ji nekyla, vadinasi, jūs dar neturite tvirtos pozicijos savo gyvenime ir metatės iš vienos vietos į kitą.

Jeigu sapnuojate, kad perkate tešlą prekybos centre, toks sapnas gali reikšti, kad giliai viduje esate nepatenkinti savo intymiu gyvenimu, bet nežinote kaip galėtumėte tai pakeisti.

Sapne valgyti žalią tešlą - jūsų gyvenime prasidės nesėkmių ruožas ir turėsite įdėti daug pastangų, kad įveiktumėte visas negandas.

Sapne plonai iškočioti tešlą - problemos ir nerimas pasitrauks, būsite ramūs ir laimingi, o santykiai su namiškiais pagerės. 

Sapne kažką kepti iš tešlos - labai tikėtina, kad tavo pastangos neliks be atlygio.

Skęsti kubile su tešla - pateksite į gana sunkią padėtį.

Persūdyta tešla - neįvykusios vedybos.