Šiukšlės

Sapnuoti šiukšles

Ką reiškia sapnuoti šiukšles?

Sapnuoti šiukšles - prasti reikalai, nesėkmės, nepasitenkinimas atliktais darbais. 

Sapnuoti statybines šiukšles - po konflikto pavyks atkurti buvusius šiltus santykius.

Jeigu sapne matote išmėtytų šiukšlių krūvas, toks sapnas gali atspindėti jūsų emocinę būseną po bet kokių nemalonių įvykių.

Jeigu sapnuojate, kad vėjas pakelia šiukšles į orą, vadinasi, netolimoje ateityje jūsų kasdienybę aptemdys nesantaika apie kurią sužinos visi artimieji.

Sapne šiukšles deginti - išsilaisvinsite iš rūpesčių, besitęsiančių iš praeities ir įgysite laisvės įgyvendinti naujus tikslus.

Jeigu sapne valote ir nešate šiukšles iš namų, varinasi, realiame gyvenime jūs turite atsisveikinti su praeitimi, išvalyti savo aplinką nuo visko, kas jums trukdo ir kelia blogas emocijas. Po šių permainų jūs pradėsite naują, geresnį gyvenimą.

Jeigu sapne nešate kibirą šiukšlių iš namų ir išpilate šiukšlių konteineryje, toks sapnas kartais gali reikšti apkalbas.

Sapnuoti dideles šiukšlių krūvas - dideli rūpesčiai, vargas.

Sapnuoti savo kambarį pilną šiukšlių - apkalbos, nemalonumai, ginčai.

Jeigu sapne šluojate šiukšles šluota, toks sapnas gali reikšti, kad pagaliau išspręsite visas savo problemas ir atgausite ramybę.

Jeigu sapne šluojate šiukšles ant šiukšlių samtelio, bet šiukšlės vėl išsibarsto, vadinasi, turite būti labai atidūs ir atsargūs, nes kitaip nepavyks išvengti problemų namuose ar darbe.

Jeigu sapne renkate ir valote šiukšles, tai reiškia, kad esate kelyje į problemos sprendimą. Bet kartais toks sapnas gali reikšti, kad netyčia tapsite žmogumi pasėjusiu nesantaiką tarp giminių ar artimųjų. Dėl jūsų neapdairumo ilgai nenutils ginčai.

Jeigu sapne nuo šiukšlių sklinda nemalonus kvapas, toks sapnas gali reikšti, kad esate kupini neigiamų emocijų kurios jus pražudys.

Sapnuoti krūvą senų, sulūžusių, nereikalingų daiktų - giliai širdyje jūs nesate patenkintas kažkokiu savo poelgiu ar apskritai elgesiu.

Dažnai sapnai apie šiukšles parodo, kad jums laikas nuo kažko apvalyti savo aplinką, atsisakyti kažko nebereikalingo. Tai gali būti neigiamos emocijos, netikri draugai, beprasmiai išgyvenimai dėl praeities ar kt.