Šluoti

Sapne šluoti

Ką reiškia sapne šluoti?

Sapne šluoti - sunkus darbas išvargins. Šis sapnas taip pat gali reikšti, kad atsisakysite savo norų.

Jeigu sapne šluojate, tačiau šiukšlių nemažėja ir darbo rezultatų nesimato, toks sapnas gali reikšti, kad ant jūsų pečių bus užkrauta daugiau įsipareigojimų ir tai jūsų visai nedžiugins.

Jeigu sapne regite kaip kažkas kitas šluoja, vadinasi, galėsite pasidžiaugti dėl artimo žmogaus laimėjimų. Tačiau jeigu šluoja į jūsų pusę ir dulkės bei šiukšlės skrieja į jus, toks sapnas gali reikšti, kad kažkas jus apkalbės ar iš jūsų pasijuoks. Nežiūrėkite į tai rimtai, geriau pasijuokite kartu ir viskas greitai bus pamiršta.

Jeigu sapne šluojate savo namus šluota, toks sapnas gali reikšti, kad pagaliau išspręsite visas savo problemas ir atgausite ramybę, o namuose vyraus santarvė.

Jeigu sapne šluojate šiukšles ant šiukšlių samtelio, bet šiukšlės vėl išsibarsto, vadinasi, turite būti labai atidūs ir atsargūs, nes kitaip nepavyks išvengti problemų namuose ar darbe.

Jeigu sapne sušluojate šiukšles po kilimu, vadinasi, kažkas jums neduoda ramybės. Tai gali būti raginimas nebeslapukauti, o viską pagaliau išsiaiškinti.

Sapne lapus šluoti - išsiskyrimas su blogais draugais, kuris bus Jums į naudą. Toks sapnas taip pat gali reikšti, kad nežinote kaip atsikratyti ikyraus gerbėjo.

Sapnas kuriame šluojate rūsį gali reikšti, kad nepavyks susidoroti su iškilusiais sunkumais.

Sapne šluoti didelę aikštę - apkalbos.

Sapnuoti seną šluotą - tai nuostoliai, apkalbos, kivirčai, liūdesys. Taip pat sapnas gali reikšti, kad jūsų pastangos bus nesėkmingos.

Jeigu sapne šluota nauja ir graži, tai reiškia, ka d esate gera šeimininkė, o jūsų namai švarūs ir tvarkingi. Taip pat šis sapnas gali reikšti teigiamus likimo pokyčius.

Jeigu jums sapne kažkas duoda šluotą, vadinasi, kažkas jums pasiūlys naują darbą.

Jeigu sapne purtote šluotą, vadinasi, sunkus darbas neatsipirks.

Sapnuoti kiemą šluojantį kiemsargį - palikimas ar geri reikalai.