Šluota

Ką reiškia sapnuoti šluotą

Ką reiškia sapnuoti šluotą?

Jeigu sapnuojate šluotą, tokio sapno reikšmė priklauso nuo šluotos išvaizdos ir jūsų veiksmų sapne.

Sapnuoti seną šluotą - tai nuostoliai, apkalbos, kivirčai, liūdesys. Taip pat sapnas gali reikšti, kad jūsų pastangos bus nesėkmingos.

Jeigu sapne išmetėte seną nereikalingą šluotą, vadinasi esate nuo kažko labai pavargę ir nežinote kaip to atsikratyti ar pakeisti. Tai gali būti žmogus ar tam tikros susiklosčiučios aplinkybės. Artimiausiu metu turėsite galimybę viską pakeisti, nepraleiskite jos.

Jeigu sapne šluota nauja ir graži, tai reiškia, ka d esate gera šeimininkė, o jūsų namai švarūs ir tvarkingi. Taip pat šis sapnas gali reikšti teigiamus likimo pokyčius.

Sapnuoti kampe stovinčią šluotą - užgniaužiate svo norus savyje ir net nebandote jų realizuoti realiame gyvenime, dėl ko jūsų gyvenimas tampa nuobodus ir neįdomus.

Jeigu sapne skraidote ant šluotos, vadinasi, tai ką sugalvojote pasiseks ir bus gana pelninga.

ka reiskia sapnuoti sluota

Sapne laužyti šluotą - jūs patys nežinote ko norite, o artimi žmonės kenčia nuo jūsų nuotaikų kaitos. Dažnai jūs išprovokuojate skandalus ar ginčus, apsunkindami gyvenimą sau ir artimiesiems.

Jeigu sapne einate į parduotuvę ar turgų pirkti šluotos, vadinasi, su draugų pagalba nesunkiai įgyvendinsite tai ko trokštate.

Jeigu jums sapne kažkas duoda šluotą, vadinasi, kažkas jums pasiūlys naują darbą.

Jeigu sapne purtote šluotą, vadinasi, sunkus darbas neatsipirks.

Jeigu moteris sapne prarado šluotą, vadinasi, ji bus negera žmona ir prasta šeimininkė.

Sapne pačiam gaminti šluotą - sėkmingas pirkinys.

Sapne šluoti - sunkus darbas išvargins. Šis sapnas taip pat gali reikšti, kad atsisakysite savo norų.

Jeigu sapne šluojate šiukšles šluota, toks sapnas gali reikšti, kad pagaliau išspręsite visas savo problemas ir atgausite ramybę.

Jeigu sapne šluojate šiukšles ant šiukšlių samtelio, bet šiukšlės vėl išsibarsto, vadinasi, turite būti labai atidūs ir atsargūs, nes kitaip nepavyks išvengti problemų namuose ar darbe.

Sapne lapus šluoti - išsiskyrimas su blogais draugais, kuris bus Jums į naudą.

Sapne šluoti didelę aikštę - apkalbos.