Ryklys

Sapnuoti ryklį

Ką reiškia sapnuoti ryklį?

Sapnuoti ryklį - turite priešų ar konkurentų, kurie ruošiasi smogti. Stebėkite juos ir stenkitės nuspėti jų veiksmus, kad galėtumėte laiku atremti jų smūgius. Taip pat tai gali reikšti labai valdingą partnerį, kuris jus valdys ir diktuos savo sąlygas, kol su juo būsite.

Jeigu sapnuojate ryklį plaukiojantį vandenyje, tai reiškia jūsų vidinį nerimą ir baimę. Viduje jaučiate, kad kažkas jums gali pakenkti. Stenkitės niekam nesigirti savo sėkme ir nereklamuoti savo planų.

Jeigu sapne stovite vandenyje ir aplink jus plaukioja daug ryklių, tai reiškia, kad savo žodžiais, veiksmais ir neapgalvotu elgesiu kažkam keliate pavydą. Taip elgtis nereikėtų.

Jūroje plaukiojantis ryklys gali reikšti tuščius darbus. Gali būti, kad daug laiko ir pastangų skirsite veiklai, kuris neatneš norimo rezultato.

Sapnuoti ryklio iškamšą - įrodysite savo pranašumą.

Sapnuoti negyvą ryklį reiškia, kad kūsų reikalai pagerės. Jeigu sapne patys užmušėte ryklį, vadinasi, nugalėsite priešus.

Sapnuoti daug ryklių - pavojus, priešai. Jeigu rykliai plaukioja labai skaidriame vandenyje, vadinasi, kažkas jums labai pavydi, turite pasisaugoti to žmogaus.

Jeigu sapne jus vejasi ryklys ir užpuola, toks sapnas įspėja apie apgaulę. Galbūt kažkas iš jūsų aplinkos nori jumis pasinaudoti ir gauti naudos iš bendravimo su jumis.

Jeigu sapne plaukiate ant ryklio, vadinasi, įveiksite varžovus.

Jeigu sapne ryklių mažyliai žaidžia su savo tėvais, vadinasi, džiaugsmas jus aplankys.