Pegasas

Ką reiškia sapnuoti pegasą

Ką reiškia sapnuoti pegasą?

Graikų mitologijoje Pegasas - tai sparnuotas baltas žirgas su auksiniais sparnais. Tai laisvės ir vidinės magijos simbolis. Sapnai, kuriuose regite pegasą, simbolizuoja jūsų vidinę jėgą, kylančią galią, jūsų aukščiausią tašką. Tokie sapnai rodo, kad esate laisvas nuo jus supančių žmonių įtakos ir turite pakankamai jėgų išspręsti sudėtingiausias gyvenimo problemas.

Sapnuoti pegasą - sėkmė ir norų išsipildymas. Jeigu turite svajonę, dabar tinkamiausias laikas ją įgyvendinti. Jeigu esate kūrybinės profesijos atstovas, toks sapnas gali reikšti, kad jus apims kūrybinis pakilimas, energijos ir jėgų antplūdis.

Jeigu sapnuojate sparnuotą žirgąp pegasą, taip pat tai gali pranašauti teigiamus pokyčius jūsų asmeniniame gyvenime, džiaugsmingus gyvenimo įvykius. Jeigu sapne bendraujate su sparnuotu žirgu, jį glostote, toks sapnas gali reikšti, kad neužilgo sutiksite savo sielos draugą.

Sapne skristi pegasu laikoma sėkmės simboliu. Tokiuose sapnuose gali būti užuominų, kaip lengviausia pasiekti norimą tikslą. Jeigu turite problemų, toks sapnas ragina jų sprendimui pasitelkti savo intelektą. Reikėtų pažvelgti į situaciją kitu kampu, tada pamatysite, kad problemos lengvai išsprendžiamos ir nėra tokios rimtos, kaip atrodė anksčiau.

Jeigu sapne slepiatės po pegaso sparnu, toks sapnas reiškia, kad išvengsite didelės bėdos.

Regėti pegaso sparnus sapne - kūrybinis įkvėpimas. Kils noras kažką kurti, daryti. Tai gali pakeisti jūsų gyvenimą.

Jeigu sapnuojate, kad pegasas tolsta nuo jūsų, toks sapnas reiškia, kad laikas dar neatėjo. Jeigu norite įgyvendinti savo svajonę, turite būti kantrūs. Tačiau jeigu pegasas skrenda į žydrą dangų tarsi kviesdavas jus kartu, toks sapnas gali reikšti neribotas jūsų galimybes. Meskite iššūkį savo baimėms ir drąsiai ženkite pirmyn. Galite įveikti visus jūsų kelyje pasitaikysiančius sunkumus.

Jeigu jūsų sapne pegasas nukrito, toks sapnas gali reikšti, kad prarandate savo gyvenimo kontrolę. Dėl neteisingo sprendimo galite prarasti laisvę. 

Jeigu sapne kažkas bando užmušti pegasą, toks sapnas perspėja būti atsargiems. Su niekuo nesidalinkite savo ateities planais. Venkite kalbėti apie savo pasiekimus, kad apsaugotumėte savo gyvenimą nuo piktų akių.

Sapnuoti sužeistą pegasą -  problemos dėl neteisingų sprendimų.

Juodas pegasas sapne gali reikšti, kad turite išvalyti savo aplinką nuo piktų, jums gero nelinkinčių, žmonių. Nuo tų, kurie nori jus kontroliuoti ar verčia priimti neteisingus sprendimus.