Plaukti

Ką reiškia sapne plaukti

Ką reiškia sapne plaukti?

Sapne plaukti švariame, skaidriame vandenyje - gyvenimas be rūpesčių. Esate visiškai patenkinti savo dabartine padėtimi. Jeigu plaukdami jaučiate malonumą, toks sapnas reiškia jūsų dvasinį pakilimą. Jeigu jums sunku plaukti, toks sapnas yra jūsų vidinio nesaugumo ir abejonių ženklas. Tai dažniausiai reiškia, kad turite planų, tačiau jums trūksta patirties ir žinių.

Sapnuoti, kad plaukiate drumstame vandenyje - barniai šeimoje, nesėkminga santuoka. Jeigu vanduo labai purvinas, arba plaukiate dumble ar srutose, toks sapnas gali pranašauti kliūtis arba artimo žmogaus mirtį.

Sapne plaukti upėje - stiprybė. Jeigu plaukiate prieš srovę ir plaukti labai sunku, toks sapnas gali reikšti sunkų gyvenimo kelią. 

Plaukti jūroje - pagarba. Jeigu jūra banguoja, vadinasi, gyvenime teks kovoti su kliūtimis.

sapne plaukti

Plaukti ir jausti, kad vanduo šiltas - sveikam žmogui šis sapnas gali reikšti ligą, o ligoniui - pasveikimą. Jeigu vanduo karštas arba labai šaltas, toks sapnas gali reikšti, kad turėsite rimtų nemalonumų šeimoje.

Jeigu plaukiate ir jaučiate, kad vanduo senka, plaukti nebegalite, vadinasi, stokojate gyvenimiškos patirties bei energijos.

Jeigu vanduo sapne putojantis - jums trūksta reiklumo.

Sapne plaukti po vandeniu - nerimas. Jei sapne nardote, tai gali reikšti, kad prarasite viltį įgyvendinti savo planą, kai tikslas jau bus labai arti ir pasiekiamas.

Sapne regėti kitus plaukiančius - pastangos duos norimus rezultatus. Jeigu sapne matote įgudusį plaukiką, vadinasi,  jums gali pasisekti, jei sugebėsite susikaupti ir nukreipti savo energiją tam tikram tikslui pasiekti.

Sapne skęsti - bejėgiškumas arba gyvenimo išbandymai. Jeigu sapne skendote, tačiau pavyko išsigelbėti, tai reiškia, kad rasite išeitį iš beviltiškos padėties.

Sapne nuskęsti - perspėjimas pasisaugoti didelės nelaimės, kuri gali baigtis mirtimi.

Jeigu sapnuojate, kad plaukiate laivu ramiu vandeniu, vadinasi, esate apsaugoti nuo skurdo ir kitų gyvenimo negandų. Plaukti nedideliu laivu - jūsų norai didesni už galimybes. Jeigu sapne plaukiate laivu ir matote vandenyje įvykus kokį nors nelaimingą atsitikimą - saugokitės klastingo žmogaus. Jeigu sapne plaukiate laivu ir šis pradeda skęsti - jūsų reikalai klostysis blogai.