Marmuras

Ką reiškia sapnuoti marmurą?

Sapnuoti marmurą - jūsų atkaklus darbas duos gerą pelną, tačiau nesuteiks džiaugsmo ir pasitenkinimo bendraujant su mylimuoju. Vedusiam žmogui toks sapnas gali reikšti nedėkingus vaikus. Nesusituokusiam - tėvai nesupras. Taip pat marmuras sapne gali pranašauti paprasčiausią peršalimą.

Taip pat marmuras sapne gali reikšti ir dvasinį tvirtumą. Jeigu realiame gyvenime susidūrėte su sunkumais ir sapnuojate marmurą, toks sapnas ragina nenukabinti nosies ir judėti į priekį nepaisant nieko. Jūs sugebėsite įveikti sunkumus.

Sapnuoti juodą marmurą - liūdesys, nerimas arba neįveikiama kliūtis. 

Sapnuoti karjerą, kuriame iškasamas marmuras, yra ženklas, kad jūsų laukia finansinė sėkmė, tačiau jūsų aplinka nesuteiks jums šilumos ir meilės.

Sapnuoti suskilusį marmurą ar jo dalis - jūsų elgesys ir nepaaiškinami veiksmai suklaidins aplinkinius ir net jums artimus žmones.

Sapnuoti sudayžytą marmurą - draugai ir pažįstami nepritaria dėl jūsų akivaizdaus visuotinai priimtų moralinių vertybių nepaisymo. Jeigu sapne patys sudaužėte marmurą, vadinasi, kažkuo nusivilsite. Galbūt padarysite kažką tokio, kas išskirs su mylimuoju ar pasės nepasitikėjimą tarp kolegų ar verslo partnerių.

Sapne išgauti marmurą - dėl savo veiksmų sukelsite skandalą šeimoje.

Jeigu sapnuojate, kad šlifuojate marmurą, vadinasi, realiame gyvenime tikėkitės palikimo. Jeigu sapne stebite kaip šlifuojamas marmuras, toks sapnas taip pat reiškia palikimą arba gerą pelną.

Jeigu sapne pjaustote marmuro plokštes antkapiams, vadinasi, sulauksite liūdnos žinios apie artimo mirtį.

Sapne pardavinėti marmurą - pabandykite gauti aukštesnes pareigas.

Jeigu sapnuojate iš marmuro pastatytą namą, arba marmurines namo detales, toks sapnas gali reikšti, kad turėsite nesutarimų su vadovybe ar verslo partneriais.

Jeigu sapne esate patalpose su marmurinėmis sienomis, toks sapnas reiškia, kad sėdite ne savo rogėse.

Sapne gyventi marmuriniame daugiabutyje - sėkmingo verslo pradžia.

Sapne eiti marmuro grindimis - artimųjų abejingumas. Jeigu netikėtai paslydote, vadinasi, realiame gyvenime pasirinkote ne savo kelią.

Sapnuoti marmurines plokštes - dėl jūsų pačių kaltės artimieji parodys jums šaltumą.

Jeigu sapnuojate marmurinį stalą savo namuose, toks sapnas ragina būti kuklesniems.

Sapnuoti marmurinę koloną - praturtėsite.

Marmurinis biustas - brangaus draugo netektis.

Jeigu sapnuojate marmurinį paminklą ant kapo, tai yra garbė arba tuštybė.