Krioklys

Ką reiškia sapnuoti krioklį

Ką reiškia sapnuoti krioklį?

Sapnuoti krioklį - galėsite suvaržyti savo nežabotus troškimus ir likimas bus palankus jūsų sėkmei. Toks sapnas gali būti emocinio išlaisvinimo ženklas. Jei pastaruoju metu jus kažkas slėgė, po tokio sapno galite tikėtis, kad nemaloni įtampa atslūgs, o sėkmė nusišypsos. Ligoniams toks sapnas reiškia greitą pasveikimą. Operacijos laukiančiam ligoniui toks sapnas reiškia, kad operacija bus sėkminga.

Jeigu sapnuojate, kad vanduo veržiasi žemyn su kurtinančiu triukšmu, vadinasi, jūsų likimas susiklostys palankia linkme, jei tik pavyks peržengti viską, kas niekšiška.

Krioklys su tekančiu labai švariu vandeniu gali reikšti apsivalymą. Reikia nuplauti viską, kas paviršutiniška ir nereikalinga jūsų gyvenime. Likimas jums šypsosis, ir viskas, kas pastaruoju metu jus vargino, išnyks. Jeigu sapnavote krioklį su purvinu vandeniu, tai reiškia, kad gausite nemalonių naujienų.

sapnuoti kriokli

Vaizdingas krioklys su skaidriu vandeniu pranašauja malonius potyrius, laimingą šeimos gyvenimą, artimųjų sveikatą. Tie, kurie neturi sielos draugo, savo aplinkoje ras nuostabų žmogų. Santuoka su juo bus ilga ir laiminga.

Mažas krioklys sapne gali reikšti naujieną.

Sapne kriokliu žavėtis – gyvenimas su iliuzijomis.

Jeigu sapnuojate, kad einate ir jums kelią pastojo krioklys, toks sapnas gali reikšti, kad jums pristigs laiko užbaigti darbus. Jeigu sapne įveikėte krioklį, vadinasi, rizika pasiteisins.

Sapne stovėti pačiame krioklio viršuje, palei kraštą - tikėtina, kad kažko teks atsisakyti.

Stovėti sapne po kriokliu ir jaustis blogai, reiškia, kad jūsų reikalams ar reputacijai iškilo rimtas pavojus, galite labai nukentėti, jei nebūsite atsargūs ir apdairūs.

sapnininkas krioklys

Jeigu sapne matote kaip iš aukščio ant jūsų krenta vandens srovė, toks sapnas gali reikšti, kad sulauksite stulbinančių naujienų ir įspėjimo būti santūresniems ir atsargesniems savo pasisakymuose, kad nesužlugdytumėte savo planų.

Jeigu sapne bandėte išplaukti, pabėgti nuo krioklio, artimiausiu metu turėsite problemų su valdiškomis institucijomis.

Sapne gaivintis krioklio purslais - mažos pastangos, tačiau džiugios pasekmės.

Sapne stebėti, kaip kažkas maudosi po kriokliu - nemalonumai.

Sapnuoti krioklį po langu - tariamas pavojus taps pamoka.

Sapnuoti užšalusį krioklį - jaučiatės neįvertintas ir niekam nereikalingas.

Sapne girdėti krioklio šniokštimą - apgaulingos viltys džiugins neilgai.