Kriaušės

Ką reiškia sapnuoti kriaušes

Ką reiškia sapnuoti kriaušes?

Sapnai apie kriaušes atspindi ateities perspektyvas, neįgyvendintas galimybes ir slaptus norus. Jeigu vyras sapnuoja kriaušę, toks sapnas gali pranašauti susitikimą ar pažintį su neįprasta ir labai miela moterimi.

Sapnuoti kriaušes ant medžio - džiaugsmingų įvykių pradžią. Laiminga santuoka, daug žadantis susitikimas darbe, karjeros pakilimas, naujo pajamų lygio pasiekimas, romantiška pažintis, sveikimas po sunkios ligos ar brangi sutuoktinio dovana. Likimas išmes dovanų, kurios bus atlygis už praeities pastangas.

Jeigu sapne žavitės kriaušėmis kabančiomis ant gražaus medžio šakos, vadinasi, likimas jums atvers daug žadančių perspektyvų.

Kriaušes nuo medžio sapne skinti - įvykiai klostysis jūsų naudai. Tapsite atsakingesni, ryžtingesni ir darbštesni, o tai užtikrins sėkmę artėjančio pokalbio, egzamino ar pasimatymo metu. Sapne skinti sunokusias kriaušes reiškia malonias staigmenas.

Kriaušių rinkimas nuo žemės – poreikis susilpninti savo avantiūrizmą prives jus prie abejotinos veiklos, kurios pasekmės paliks neigiamą pėdsaką jūsų biografijoje.

Prinokusios kriaušės sapne pranašauja geras naujienas. Jas atneš tolimas giminaitis ar artimas draugas, su kuriuo pastaruoju metu ryšys sustiprės.

Sapne kriaušes valgyti - nelabai sėkmingas verslas ar sveikatos susilpnėjimas.

Sapne konservuoti kriaušes reiškia, kad filosofiškai žiūrite į likimo peripetijas.

Jeigu sapne džiovinate kriaušes, toks sapnas reiškia nuobodžią ir bespalvę meilę ar draugystę.