Krabas

Ką reiškia sapnuoti krabą

Ką reiškia sapnuoti krabą?

Krabas sapne dažniausiai įkūnija priešą ar konkurentą. Galite iš jo gauti nerimą keliančių naujienų, tapti marionete jo nuotykiuose, atskleisti jo nesąžiningas schemas ar išgirsti grasinimus jums. Kova su priešu gali nesibaigti jūsų naudai. Be įtakingų žmonių palaikymo ir pagalbos pergalė mažai tikėtina. Taip pat šis sapnas gali reikšti, kad esate per daug užsisklendęs savyje, o tai trukdo jūsų sėkmingam progresui, taip pat apsunkina ryšį su kitais žmonėmis.

Sapne matyti krabus iš tolo - nepaisant lengvabūdiškumo ir kai kurių sunkumų, gyvenime jus lydi laimė.

Sapnuoti daug krabų reiškia, kad turite sudėtingų problemų, kurioms išspręsti turėsite pasitelkti sveiką protą ir išmintį. Verslininkui toks sapnas gali reikšti sunkumus versle. Įsimylėjėliams toks sapnas gali pranašauti ilgą ir sunkų pažinimo ir pripratimo laikotarpį. Tikėtini nesutarimai.

Jeigu sapne matote gyvus krabus, tai gali reikšti  kvailokus ar net juokingus įvykius.

Negyvi krabai sapne gali pranašauti sėkmingą nesėkmingai pradėto verslo užbaigimą. 

Jeigu sapne rankoje laikote krabą, vadinasi, jūsų santykiai su priešingos lyties atstovu vystosi ne taip sparčiai, kaip norėtumėte.

Kepti krabus sapne reiškia kivirčus su mylimu žmogumi. 

Jeigu sapne gaudote krabus, vadinasi, kils noras išsiaiškinti, ar visi draugai sąžiningi jūsų atžvilgiu.

Jeigu jums sapne įžnybė krabas, tai gali reikšti, kad jūsų uždarumas yra jums žalingas.

Vienam sapne valgyti krabą - gausite kvietimą į prašmatnų banketą ar furšetą. Jeigu sapne valgote krabus išskirtinėje turtingų žmonių kompanijoje, tai reiškia, kad turėsite sunkių problemų, kurias išspręsti padės tikri draugai.

Jeigu įsimylėjėliai sapnuoja, kad maitina vienas kitą krabų mėsa, toks sapnas gali reikšti ilgą ir sunkų partnerio vidinio pasaulio pažinimo laikotarpį, kurio metu galimi nesutarimai ir nesusipratimai.

Jeigu sapne matote, kaip kažkas kitas valgo krabus - jums gresia užkrečiama liga.

Sapne pardavinėti krabus - klasta atvers kelią į sėkmę. Rizikuoti verta.