Kosėti

Ką reiškia sapne kosėti

Ką reiškia sapne kosėti?

Sapne kosėti - realiame gyvenime atmesti kažką nemalonaus, erzinančio. Bet taip pat toks sapnas gali reikšti ir sveikatos problemas. Jeigu sapne kosėjote ilgai ir skausmingai, jus ištiko stiprus kosulio priepuolis, tuomet galite turėti rimtų kvėpavimo sistemos problemų. Bet jeigu sapne kosėjate, atkosėjate skreplius ir jums palengvėja, toks sapnas gali reikšti senų problemų atsikratymą. Tai gali reikšti realų sveikatos pagerėjimą, įvairių problemų atsikratymą, sėkmingą kliūčių įveikimą, kliūčių savo kelyje pašalinimą ir pan..

Sapnuoti kaip kosti kiti žmonės - nedideli nemalonumai. Jeigu sapnuojate daug kosinčių žmonių vienu metu, vadinasi, nesutarimai neatneš norimo rezultato. 

Jeigu sapnuojate pažįstamą žmogų, kuris stovi prieš jus ir kosėja, toks sapnas gali reikšti, kad tas žmogus realiame gyvenime bandys apkrauti jus savo negatyvu arba nepelnytai įžeis žodžiu ar poelgiu.

Jeigu sapnuojate, kad gydotės ar išsigydėte nuo kosulio, vadinasi, viskas bus gerai. Rūpindamiesi savimi galėsite atkurti gerą sveikatą.

Sapne kosėti ir prabusti - perspėjimas, jog jums trūksta atsargumo.

Jeigu sapnuojate, kad jus prikelia kito žmogaus kosėjimas, toks sapnas perspėja, kad neskubėtumėte pritarti įžūliems žmonėms.

Sapnuoti kosinčią katę ar šunį - raginimas grąžinti senas skolas.