Kirmėlės

Sapnuoti kirmeles

Ką reiškia sapnuoti kirmėles?

Sapnuoti kirmėles - negeri draugai, išdavystės, problemos, vidiniai išgyvenimai. 

Jeigu sapnuojate daug kirmėlių, galite tapti intrigų auka. Šis sapnas taip pat gali reikšti didelius išgyvenimus ir problemas.

Jeigu verslininkas sapnuoja kirmėles, toks sapnas perspėja, kad jis būtų atidesnis savo reikaluose, nes gali turėti problemų per neapsižiūrėjimą ar žioplą klaidą.

Sapnuoti baltas kirmėles - kova su sunkumais. Taip pat toks sapnas gali reikšti, kad turėsite rimtą pokalbį, kuriame negalėsite vadovautis savo jausmais, turėsite vadovautis protu.

Sapnuoti kambaryje kabančią kirmėlę - pasitikrinkite sveikatą, pasisaugokite širdies ligų. Taip pat tikėtinas lėtinės ligos paūmėjimas.

Jeigu netolimoje praeityje patyrėte didelį sukrėtimą, sapnas, kuriame regite kirmėles, gali perspėti apie artėjančią depresiją. Turėtumėte susitaikyti su esama padėtimi ir leisti savo protui pailsėti nuo pergyvenimų. Išvykite atostogų, kurios atitrauks jus nuo blogų minčių. Kiekvieną dieną stenkitės nusiteikti pozityviai. 

Sapnuoti kirmėles ant savo kūno - pasirūpinkite sveikata, galimas lėtinių ligų paūmėjimas. Jeigu susapnavote kirminus ant kito žmogaus kūno, vadinasi, jis gali susirgti arba sulaukti nelaimės.

ka reiskia sapnuoti kirmeles

Jeigu sapnuojate kirmėles išmatose, toks sapnas gali reikšti, kad kažkas jums rengia spastus, bet jeigu būsite atidesni, į juos nepakliūsite.

Jeigu sapne stebite gyvas besiraitančias kirmėles, toks sapnas perspėja, kad pasisaugotumėte per daug stiprių emocijų.

Sapne kirmėles užmušti - išsivaduoti iš kažkokio blogio.

Sapnuoti, kad valgote ir maiste pamatote kirmėlę - piktas priešas.

Sapne kirmėlių gūžtą rasti - garbė. Gūžtą sunaikinti - jūsų priešai nepavojingi.

Sapnuoti, kad žaidžiate su kirmėlėmis - pavojus.

Visumoje sapnai apie kirmėles gali reikšti didelį negatyvą juos sapnuojančio žmogaus mintyse. Šis negatyvas gali neleisti jam išeiti iš nesėkmių rato.

Visos teisės saugomos © 2012 - 2024 PatarimuPasaulis.lt