Gyvatė

Sapnuoti gyvatę

Ką reiškia sapnuoti gyvates?

Gyvatė sapnuose tai žmogaus nuopolių, klastos ir blogio simbolis. Sapnai apie gyvates dažniausiai nežada nieko gero, tačiau tai didžiąja dalimi priklauso nuo to, ką jaučia sapnuojantysis: pagarbą, baimę, susižavėjimą ar pasipriešinimą. Jeigu realiame gyvenime negijote gyvačių ir sapne jos visai nebaisios, vadinasi ir sapnas nėra blogas.

Sapnuoti gyvatę ar daug gyvačių ir jausti baimę - perspėjimas apie gresiančias išdavystes, apgavystes, ligas ar kitas blogybes. Jeigu sapnuojama gyvatė labai didelė, tai gali reikšti didelę nelaimę.

Jeigu gyvatė prašliaužia pro jus, tai gali pranašauti ligą.

Sapne tarp gyvačių vaikščioti - baimė, nerimas dėl savo sveikatos.

Sapnuoti gyvatę ratu šliaužiančią - neišvengiami likimo vingiai.

Sapne matyti vaikus žaidžiančius su gyvatėmis reiškia, kad būsite supainioti, bandydami atpažinti, kas yra jūsų draugai, o kas - priešai.

Jeigu sapne gyvatė krenta ant kokio žmogaus iš medžio ar nuo uolos, toks sapnas gali reikšti egzistencinę kovą arba sąžinės graužatį, kad kažko nepadarėte, arba atvirkščiai - padarėte.

ka reiskia sapnuoti gyvate

Jeigu sapne gyvatė įgėlė kitam žmogui, toks sapnas gali reikšti, kad to nenorėdami įžeisite ar pakenksite artimam žmogui ar geram draugui.

Jeigu sapne maudotės upėje ar ja brendate ir pamatote gyvatę arba užminate ant jos, toks sapnas gali reikšti, kad dėl kažko labai nerimausite.

Jei sapne moteris girdi gyvatės šnypštimą ir bijo, kad gyvatė neįgeltų jos vaikui, toks sapnas gali reikšti, kad ji bus įtikinta atsisakyti to, kas jai brangu.

Jeigu sapnuojate draugą kuriam grąsina įgelti gyvatės, vadinasi, atskleisite sąmokslą ar intrigas, kurios buvo regstos prieš jūsų draugus ar net prieš jus. Jeigu draugas sėkmingai atsigina nuo gyvačių, vadinasi, jums kažkas padės atskleisti jūsų priešus.

Sapne žavėtis gyvate, gražiomis jos spalvomis - kažkam pavyks jus apmulkinti, bet sulauksite įtakingo asmens pagalbos.

Jeigu sapne kažkas rankose laiko gyvatę, tai simbolizuoja išminties šaltinį. Turėtumėte įsiklausyti į šio asmens patarimus, tai protingas žmogus.

Sapnuoti iš odos išsineriančią gyvatę - permainos, atsinaujinimas, sėkmingas problemų sprendimas. 

sapnuoti gyvates

Gyvatę sapne gaudyti - rasite išeitį iš prastos padėties.

Jeigu sapne gyvatė Jus vejasi ir bando įgelti, toks sapnas gali reikšti, kad jaučiatės bejėgiais prieš ligą ar pastarųjų dienų įvykius.

Jeigu gyvatė sapne jums įgėlė, vadinasi, persekios nelaimės ar sveikatos problemos. Turintiems porą toks sapnas gali reikšti, kad jūsų santykiai gali būti nutraukti įsikišus kitam vyrui. Jeigu nuo gyvatės įgėlimo jūs sapne jaučiate skausmą, tai gali būti raginimas nemesti kelio dėl takelio.

Sapne gyvatę užmušti - nugalėsite priešus. Jeigu sapne koja sutraiškėte gyvatės galvą, vadinasi, pamokysite negerą žmogų.

Jeigu išmetėte į namus įšliaužusią gyvatę, tačiau sapne bijote, kad ji gali sugrįžti - pasisaugokite priešų kuriais galvojote jau atsikratę.

Sapnuoti gyvatės nuodus - geras ženklas, dažniausiai reiškiantis, kad atgausite pinigus.

Sapnuoti gyvatę po savo lova, arba aplink kojas šliaužiojančią - grauš sąžinė dėl padaryto blogio.

Sapne gyvatę rankose laikyti - suaktyvės priešai, ruoškite atkirtį.

Sapne girdėti gyvatės šnypštimą - pavojus.