Erelis

Ką reiškia sapnuoti erelį

Ką reiškia sapnuoti erelį?

Sapnuoti erelį - pasiekimai, šlovė, drąsa ir didybė. Jeigu erelis sapne skrenda žydrame danguje, vadinasi, jūsų norai išsipildys. Tačiau jeigu sapne regite erelį ir jaučiate baimę, toks sapnas gali pranašauti grėsmę iš dominuojančio asmens pusės.

Sapnuoti daug erelių tamsiame niūriame danguje - intrigos ar rūpesčiai.

Jeigu erelis sapne kyla virš jūsų, vadinasi, jūs iš visų jėgų sieksite įgyvendinti savo tikslus ir galų gale jums pavyks.

Sapnuoti sužeistą erelį - vienatvė ir ilgesys.

Jeigu sapnuojate negyvą erelį, vadinasi, jūsų karjeros planams nelemta išsipildyti. Jūsų padėtis bus nestabili, galite turėti nuostolių. Toks sapnas gali pranašauti didelius nemalonumus.

Jeigu sapnavote negyvą erelį, kurį jūsų akyse užmušė kiti, toks sapnas reiškia, kad kažkas pavogė iš jūsų laimę.

Sapnuoti erelį narve - esate labai nusiminęs dėl viršininko elgesio su jumis.

Jeigu sapne erelis atsitūpė jums ant galvos, toks sapnas gali pranašauti giminaičio mirtį.

Jeigu sapnuojate dvigalvį erelį, vadinasi, šeimoje esate lygiateisiai partneriai. Tačiau jeigu turite slaptus santykius už šeimos ribų, toks sapnas gali reikšti, kad jūsų slaptoji meilė taps diskusijų objektas tarp pašalinių žmonių.

Sapne stebėti skraidantį erelį - gailėsitės, kad pasielgėte blogai su artimais žmonėmis.

Jeigu erelis suka ratus virš jūsų galvos - realiame gyvenime būsite maloniai nustebinti seno draugo pasiekimais.

Jeigu sapnuojate erelį, kažką nešantį savo naguose, toks sapnas gali reikšti, kad esate saugomi įtakingo asmens. Taip pat šis sapnas gali pranašauti susitikimą su turtingu žmogumi, kuris padės pagerinti jūsų finansinę padėtį.

Sapnuoti erelio jauniklius lizde yra ženklas, kad užmegsite draugystę su aukšto rango žmogumi, o jo patarimai duos pelno ir kitokio pobūdžio naudos.

Jeigu sapnuojate, kad erelis maitinasi jaunikliais iš kaimyninio lizdo - toks sapnas gali reikšti, kad žmogus, kurį vadinate savo draugu, nėra vertas šio žodžio.

Jeigu erelis sapne genasi kiškį, toks sapnas gali reikšti, kad jums gresia reali, šiuo metu valdžioje esančio asmens, grėsmė. Taip pat šis sapnas gali byloti, kad esate pavaldus galingam, žiauriam žmogui.

Jeigu sapne regite, kaip erelis tupia ant didelio kalno viršūnės, vadinasi, gerovę, šlovę ir aukštą socialinę padėtį pasieksite savo šalyje, jums negalima išvykti.

Jeigu sapne nužudėte erelį, vadinasi, pakeliui į tikslą įveiksite visas kliūtis ir nugalėsite visus priešus.

Girdėti erelio riksmą sapne - susitiksite su įtakingu žmogumi, kuris duos jums patarimą. Būtinai išklausykite ir atsižvelkite į šio žmogaus žodžius, tai padės jums išeiti iš keblios situacijos šiuo metu ir pasiekti didelių aukštumų ateityje.

Skraidyti sapne ant erelio nugaros - ilga kelionė po mažai žinomas šalis, ieškant žinių ir turto. Anksčiau ar vėliau pasieksite savo tikslą.

Sapne valgyti erelio mėsą reiškia, kad turėsite geležinę valią, kuri padės nenukrypti nuo tiesaus kelio vardan savo tikslų. Net mirties grėsmė jūsų nesuklaidins.